Hava Durumu

Kembo: 'İyi kadroya sahibiz'

Jires Kembo, "Maalesef her zaman evimizde kazanamayacağız. Göztepe karşısında alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum. Eksik isimler vardı ama hissedilmedi çünkü biz iyi bir kadroya sahibiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kembo: 'İyi kadroya sahibiz'

Haber/Tolga Öztaş

Göztepe maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Kongolu yıldız, 1 puanın iyi olduğunu söyledi.

SAYGI GÖSTERMELİYİZ

Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor sahasında Göztepe ile 0-0 berabere kalırken maçın ardından Timsah'ın yıldızı Jires Kembo ile kaleci Harun Tekin önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak konuşan Jires, "Biz kazanmayı çok istiyoruz ama evimizde her zaman kazanmayacağız. Göztepe maçı gibi kazanamadığımız günler de olacak. Ancak yine de 1 puan iyidir diye düşünüyorum. Eksiklerin yokluğunu hissetmedik. Çünkü biz iyi bir kadroya sahibiz. Biri oynamıyorsa yerine başka biri mutlaka oynayacaktır. Antrenmanlar sırasında herkes elinden geleni yapıyor ve kendilerini hazır bir şekilde tutuyor. Maçta penaltı beklediğim bir pozisyon vardı ancak hakem çizgi üzerinde dedi ve biz de onun kararına saygı göstermeliyiz" dedi.

ÇOK POZİSYON VERDİK

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Bursaspor'un en çok öne çıkan isimlerinden olan Harun Tekin ise Göztepe'ye fazla pozisyon verdiklerini belirtti. Harun, "İyi bir ekibe karşı mücadele ettik. Bizim de çok eksiğimiz vardı. Onları aramadık dersem yalan söylemiş olurum. Ama yerlerine gelen arkadaşlar da görevlerini iyi yaptı. Fazla pozisyon verdik. İçerde bir serimiz vardı bunu devam ettirmek istiyorduk. Biz de kazanabilirdik. Onlar da kazanabilirdi. 1 puan aldık sonuçta. önümüzdeki maça bakacağız. İnşallah Karabük maçını alırız ve önümüze bakarız. Her maça yüzde yüz konsantre olmaya çalışıyorum ve takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah önümüzdeki maçta da iyi bir oyun sergilerim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.