Hava Durumu

Kenan Doğulu-Beren Saat çifti barıştı

Yaklaşık 8 aydır evliliklerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Beren Saat ile Kenan Doğulu barıştı. Saat, geçtiğimiz günlerde aylardır ayrı olduğu evine geri döndü.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Doğulu-Beren Saat çifti barıştı

2014 senesinde nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin evliliklerinde kriz çıkmış ve çift aylardır bir araya gelmiyordu. Evliliklerinde büyük sorunlar yaşana Beren Saat'in ünlü bir DJ ile fotoğrafları ortaya çıkmış ve ikilinin aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Boşanacakları konuşulan çiftten ise herkesi sevindiren bir haber geldi.

BAŞKALARIYLA AŞK YAŞADIKLARI KONUŞULDU

Bir süre sonra Kenan Doğulu'nun oyuncu Aslı İşler ile Beren Saat'e ihanet ettiği iddia edildi, Beren Saat'in 'masumiyetini kaybettin' paylaşımı ise iddiaları güçlendirdi. 5 ay önce evlerini ayıran çiftten Beren Saat'in DJ Maga ile fotoğrafları da çok konuşuldu.

AYLAR SONRA BARIŞTILAR

Haklarında her gün farklı bir iddia edilen çiftten ise müjdeli haber geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının özel haberine göre; çift aylar sonra barıştı. Bir süredir eşiyle aynı evde yaşamayan çiftten Beren Saat, 1 hafta önce evine geri döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.