Hava Durumu

Kenan Doğulu Beren Saat'i aldattı iddiası

Boşanacakları haberleriyle gündemden düşmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti hakkında bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre, Kenan Doğulu eşi Beren Saat'i aldattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2019 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2019 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Doğulu Beren Saat'i aldattı iddiası

Beren Saat'in dün Instagram'da, eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününü kutlamak için yazdığı notta ihanet iması göze çarpmıştı. Oyuncu, aşkla bağlandığı eşinin masumiyetini kaybettiğini belirterek. "Boşanmak işin en kolay tarafı" diyen Beren Saat'in "Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok" ihanet imalarında bulunması dikkatlerden kaçmadı.

KONSER SONRASI OTELDE KALIYOR

2. Sayfa'nın haberine göre ünlü çift hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Kenan Doğulu, konser verdiği bir gecenin çıkışında evine gitmek yerine, Zincirlikuyu'da ki bir otele gidiyor. Bu olay eşi Beren Saat'in kulağına gidiyor ve Saat, sinir krizi geçiriyor.

AYRI EVE TAŞINDI

O saatten sonra evlerini ayıran çift, ilişkilerini toparlamakta çok zorlanıyor. Kenan Doğulu, bu evliliğin bitmemesi için çırpınırken, Saat durumu uzun süre kabullenmeye çalışıyor... Kenan Doğulu, Beren Saat ile evlenmeden önce yaptığı çapkınlıklara devam mı etti? sorusu uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.