Hava Durumu

Kenan Doğulu Bursalı minik hayranını uyandıramadı

Türk pop müziğinin güçlü sesi Kenan Doğulu, Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Doğulu, bir ara seyircilerin arasına indi ve uyuyan minik hayranını uyandırmak istedi ancak başarılı olamadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2018 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Doğulu Bursalı minik hayranını uyandıramadı

Bursa'da sahne alan Kenan Doğulu, Bursa'da ilk kez 'Vay Be' albümündeki şarkıların yanı sıra 'İlk Adımı Sen At', 'Güzeller İçinden', 'Doktor', 'Tutamıyorum Zamanı', 'Kandırdım', 'Baş Harfi Ben' ve 'Şans Meleğim' gibi sevilen parçalarını seslendirdi.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle bir araya gelen popçu, bir ara sahneden inip seyirciler arasında uyuyan küçük bir kız çocuğun yanına giderek, minik hayranını uyandırmaya çalıştı ama başarılı olamadı.

Konser bitiminde Kenan Doğulu'nun fanları, etkinlik alanın arka kapısında bekleyerek "Kenan Abi sen bizim her şeyimizsin" tezahüratları ile ünlü şarkıcının kulisten çıkmasını bekledi. Kulisten çıkarak aracına yönelen Doğulu, kendisini tezahüratlar eşliğinde bekleyen hayranlarını fark edince aracından indi ve sevenleriyle kucaklaşıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.