Hava Durumu

Kendall Jenner çıplak pozuyla takipçilerinin başını döndürdü!

Dünyanın en çok para kazanan modellerinden biri olan Kendall Jenner, çıplak poz verdiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kendall Jenner çıplak pozuyla takipçilerinin başını döndürdü!

Güzel model Kendall Jenner soyunarak, sosyal medya hesabından fotoğraf yayınladı.

"VÜCUDUMDAN MEMNUNUM"

Instagram'da 113 milyon kişi tarafından takip edilen güzel model Kendall Jenner, soyunarak çektirdiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Jenner'ın paylaşımı kısa süre içerisinde 2 milyona yakın kişi tarafından beğenildi.Jenner çıplak fotoğrafına, "Lise öğrencisiyken sivilcem çıktığında evden çıkmazdım. Şimdi ise vüdudumdan memnunum." ifadelerini kullandı.

KENDALL JENNER KİMDİR?

Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Aangeles, ABD'de dünyaya gelmiştir. Kris Jenner ve Caitlyn Jnner çiftinin kızı olarak doğmuştır. Annesi tarafından ünlü model Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir. Babası Bruce Jenner sonrasında cisiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını almıştır. Kendal Jenner'ın Kylie Jenneradında bir kız kardeşi vardır. Annesi ve babası tarafından toplamda 8 üvey kardeşi vardır. 2014 yılında Sierra Canyon Okulu'ndan mezun oldu.

Kendall Jenner 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı. Wilhelmina Models modellik ajansı ile kariyerine adım atan Jenner, OK!, Teen, Vogue, Seventeen dergileri için kamera karşısına geçti. 2011 yılında Seventeen dergisi tarafından kız kardeşi Kylie ile birlikte 'Stil Elçileri' seçildi. 2011 yılında 'Bayan Vogue', 2012 yılında ise 'Teen Vogue' dergisinde kapak oldu.

Üvey ablası ile birlikte 'Keeping Up with the Kardashians' adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini tüm dünyaya duyurmuştur. Kendall Jenner, kız kardeşi Kylie ile 'Kendall Kylie' markası yaratarak bir giyim markası zinciri oluşturdular. 'Pacsun' isminde bir giyim firması kuran ikili kısa sürede modaya yön vermeye başladılar. Jenner, 2015 yılında Harper's Bazaar, GQ ve Marie Claire dergilerinin de kapağında yer alan ünlü güzel Calvin Klein markasının yeni yüzü oldu. 2015 yılının Haziran ayında Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show için Türkiye'ye gelen Kendall Jenner yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı. Jenner çeşitli dizilerde oyunculuk da yapmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.