Hava Durumu

Kendisini terk etmeye kalkan kocasını dövdü

Adana'da, bir çiftlikte çobanlık yapan eşi 47 yaşındaki İrfan Duman'ı kendisini terk etmek istediği için dövdüğü iddia edilen 38 yaşındaki Ayşe Duman, 3 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2013 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2013 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kendisini terk etmeye kalkan kocasını dövdü

Olay, 7 Temmuz 2012'de, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftlikte çobanlık yapan 1 çocuk babası İrfan Duman, iddiaya göre eşiyle işe gitme konusunda tartıştıktan sonra "Seninle artık uğraşamayacağım. Memleketime gideceğim" diyerek evden çıktı.

Eşinin işe gitmediği gibi evi de terk etmesine sinirlenen Ayşe Duman, yerini öğrendiği İrfan Duman'ın yanına gidip, "Sen niye çalışmıyorsun? Kafana göre işi bırakıp gidiyorsun. Biz ne yiyip, içeceğiz?" diye bağırdı. Öfkelenen Ayşe Duman, yerden aldığı taşı kocasına attı. Ayşe Duman, iddiaya göre kendisine karşı koymaya çalışan kocasının sağ omzunu da ısırarak yaraladı. Araya girenler, İrfan Duman'ı eşinin elinden güçlükle aldı.



Şikayet üzerine ollay yerine gelen polis, Ayşe Duman'ı gözaltına aldı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ayşe Duman hakkında 'basit yaralama' suçundan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'SİNİRLENDİĞİM İÇİN TEHDİT ETTİM'

Adana 8'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ayşe Duman, "10 yıllık evliyiz. Benimle de çocuğumuzla da ilgilenmiyor. Bu yüzden aramızda sık sık tartışma çıkıyordu. Olay günü de 'Seninle artık uğraşamayacağım. Memleketime gideceğim' diyerek evden çıktı. Ben de peşinden giderek yakaladım. Sinirlendiğim için tehdit ettim" dedi.

İrfan Duman da eşinden şikayetçi olduğunu söyledi. Duman, "Son zamanlarda aramızda anlaşmazlıklar vardı. Yine tartıştık. Ben de memleketime gitmek üzere evden ayrıldım. Beni telefonla aradı. Bulunduğum yeri sordu. Gelip beni dövdü. Beni döven eşimden şikayetçiyim" diye konuştu.

Mahkeme hakimi, sanık Ayşe Duman'ı 'basit yaralama' suçundan 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.