Hava Durumu

Kerimcan Durmaz'a hapis şoku!

İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem, uçağın tuvaletinde cinsel organını gösterdiği iddia edilen Kerimcan Durmaz'ın, 14 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2019 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2019 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerimcan Durmaz'a hapis şoku!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından kendisine ait olduğu iddia edilen cinsel organ videosuyla büyük tepki çekmişti. Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen videonun kendisine ait olmadığını iddia etmişti. Kerimcan Durmaz'a bir suç duyurusu da İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem'den geldi.

14 YILA KADAR HAPİS İLE CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem'den geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Öktem, Durmaz'ın 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', 'Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından 14 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

CİNSEL ORGANINI TEŞHİR ETTİ

Avukat Serdar Öktem savcılığa verdiği dilekçesinde, toplumun her kesimine hitap eden Instagram'da, Kerimcan Durmaz'ın cinsel organını teşhir eden video paylaştığını belirtti.

AÇIKLAMASI KABUL EDİLEMEZ

Toplumun sert tepkisi üzerine Instagramı aktif bir biçimde kullanan Kerimcan Durmaz'ın yanlışlıkla paylaşılmış bir görüntü açıklamasının kabul edilemeyeceğini belirtti.

'ÇOCUKLARIN CİNSEL İSTİSMARI' SUÇU İŞLEDİ

Durmaz'ın 7'den 77'ye yaş grubundan takipçisinin bulunduğunun belirtildiği dilekçede büyük çoğunluğu çocuk olan takipçilerin 'Çocukların Cinsel İstismarı' suçu da işlediği ileri sürüldü.

SAVCILIKTAN DAVA AÇILMASINI İSTEDİ

Avukat Serdar Öktem Türk toplumuna karşı işlenmiş suçların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirterek savcılığın 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından soruşturma başlatarak 4 buçuk yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.