Hava Durumu

Kerimcan Durmaz'dan sonra Fenerbahçe'de forma giyen Nikola Kalinic...

Kerimcan Durmaz'ın kendini tatmin etme görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından bir skandal da Fenerbahçe forması giyen Kalinic'ten geldi. Sırp basketbolcunun bir kadınla görüntülü konuşurken kendini tatmin ettiği anlar sosyal medyaya düştü.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2019 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerimcan Durmaz'dan sonra Fenerbahçe'de forma giyen Nikola Kalinic...

Fenerbahçe BEKO'nun Sırp basketbolcusu Nikola Kalinic'in adı internette yayılan özel bir videosu ile gündeme geldi.

Bir kadın ile müstehcen anları internette yayılan Kalinic'in özel bir video uygulamasıyla görüntülü olarak konuştuğu görülüyor. Fenerbahçe Beko'da forma giyen Kalinic, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kalinic, Eurohoops'a yaptığı açıklamada olayla ilgili şunları ifade etti:

"Benim iznim olmadan ve bilinçli olarak bana zarar vermek için bazı görüntüler piyasaya sunuldu. Tamamen uygunsuz olan bu görüntüler buna rağmen mahremiyetim ve o dönemki kız arkadaşımla ilgili görüntülerdi. Bu görüntüler ortaya çıktığı için berbat hissediyorum. Bu durum onlara sıkıntı verdiyse ailem, kulübüm, antrenörlerim, takım arkadaşlarım ve sevenlerimden her birinden özür dilemek istiyorum. Mahremiyetimin ihlaline ilişkin soruşturma devam ettiği için konu hakkında daha fazla yorum yapamam."

NIKOLA KALINIC KİMDİR?

1991 doğumlu olan Sırp kökenli Nikola Kalinic, 2.02 m boyunda olup 3 numaralı pozisyonda oynamaktadır.

2009 yılında Spartak Subotica takımında başladığı profesyone basketbol hayatına Nikola Kalinic, sırasıyla 2010-2013 yıllarında Vojvodina Srbijagas'da, 2013-2014 yıllarında Radnicki Kragujevac'da , 2014-2015 yıllarında Crvena zvezda'da devam etmiştir.

Forvet pozisyonunda görev yapan 2,02 metre boyundaki Nikola Kalinic, Kızılyıldız Telekom'un sezonu Sırbistan Ligi, Adriyatik Ligi ve Sırbistan Kupası şampiyonluklarıyla kapatmasında rol oynamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.