Hava Durumu

Kesik baş cinayetinde şok ifade: ‘Daha çok kelle alırım’

Gaziantep'te 23 Mart’ta 250 lira için 13 yaşındaki Suriyeli Ferhat Ali’nin kafasını keserek öldürmekten yargılanan Cengiz Polat önceki gün hâkim karşısına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kesik baş cinayetinde şok ifade: ‘Daha çok kelle alırım’
5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘çocuğu canavarca hisle öldürme’ suçundan yargılanan Polat olay günü bonzai içtiğini bu nedenle cinayet hakkında bir şey hatırlamadığınıiddia etti. Görgü tanıklarının beyanına kızan Polat, ‘Dua etsinler benim buradan cenazem çıksın, sağ çıkarsam çok kelle alacağım’ diyerek mahkemede tehditler savurdu. Polat’ın ağırlaştırılmış müebbetle yargılandığı dava 20 Eylül’e ertelendi.

OLAY NASIL YAŞANMIŞTI

23 Mart’ta Karayılan Mahallesi’ndeki bir beyaz eşya tamircisinde çırak olarak çalışan 14 yaşındaki Ferhat Ali, çalıştığı işyerine ait işyerinin karşısındaki deponun tuvaletinde kafası kesilerek öldürülmüş halde bulunmuştu. Emniyet ekiplerinin incelemeleri neticesinde cinayeti, evli ve iki çocuk babası olan Cengiz Polat’ın işlediği tespit edilmiş ve Cengiz Polat cinayeti işlediği gün yakalanmıştı. 14 yaşındaki Ferhat Ali’nin üzerinde bulunan 250 TL’yi almak için Ferhat Ali’yi öldürdüğünü itiraf eden Cengiz Polat, cinayeti nasıl işlediğini ve Ferhat Ali’nin vücudundan bıçakla ayırdığı kafasını yakınlardaki kullanılmayan bir evin bahçesindeki kuyuya attığını anlatmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.