Hava Durumu

Keşke Beşiktaş'ı beşleseydik

Bursaspor’un genç orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Beşiktaş karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Keşke 2 gol daha atıp Beşiktaş’ı beşleseydik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Keşke Beşiktaş'ı beşleseydik

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Beşiktaş’ı 3-0 ile geçen yeşil-beyazlılar futbolcularda, galibiyet sevinci yaşanıyor. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan genç oyuncu Murat Yıldırım, "Keşke iki gol daha atsaydık, Beşiktaş’ı beşleseydik diyeceğim ama bu da müthiş bir skor oldu. İnanılmaz mutluyuz. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.

"AVRUPA KUPALARI’NA GİTMEK İSTİYORUZ"

Tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı ise, “Güzel bir galibiyeti ve güzel bir atmosfer vardı. Camia ve şehir açısından maçın önemini biliyorduk. Özellikle ilk yarı inanılmaz bir futbol oynadık. Böyle bir atmosferde hem iyi oyun, hem iyi futbol güzel oldu. Üst sıralarda yerimizi koruyup, Avrupa Kupaları’na gitmek istiyoruz” dedi.

”GALİBİYETİN TADINI ÇIKARACAĞIZ”

Karşılaşmanın kapanış golünü kaydeden yetenekli kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, “Kiminle konuştuysam, inanılmaz bir Bursaspor’un olduğunu söylediler. Bende katılıyorum. Bu galibiyetin tadını çıkaracağız. Önümüzdeki haftalarda da performansımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

”MUHTEŞEM BİR GECEYDİ”

Bursaspor taraftarına da övgü dolu sözler sarf eden Kiraz, “Sezon başından beri en iyi atmosferlerden biriydi. İnanılmaz destek verdiler. Bugünkü futbola onların performansı da eşlik etti. Muhteşem bir geceydi. Futbol hayatımda unutamayacağım günlerden biriydi. Bu maçın bizim adımıza, taraftar ve camia adına önemini biliyoruz. Bundan sonra bunun altına düşmemizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.