Hava Durumu

Kestel'in gözbebekleri

Kestel'de yaz spor okullarının kapanış töreni yapıldı. Futbol, yüzme, basketbol, güreş, badminton, taekwando ve kickboks branşlarında başarı gösteren öğrenciler sertifika aldı. Belediye Başkanı Yener Acar, "Milli formaya uzanan sporcular yetiştirmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2017 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2017 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kestel'in gözbebekleri

Kestel Belediyesi ve Kestel Belediye Spor işbirliğinde düzenlenen yaz spor okullarının kapanış töreni ve futsal turnuvası ödül töreni ilçe stadyumunda gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Yener Acar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Turan Yavuz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, AK Parti İlçe Başkanvekili Ferhat Erol, MHP İlçe Başkanı Nuh Çil, Belediye meclis üyeleri, Kestel Belediye spor kulüp başkanı, protokol mensupları ve öğrenci velileri katıldı. Futbol, yüzme, basketbol, güreş, badminton, taekwando, kickboks branşlarında açılan yaz spor okullarına 750 öğrenci katılım gösterdi.

HEDEF MİLLİ FORMA

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yaz spor okullarımı-za sahip çıkarak çocuklarımızın kötü alışkanlıklar ve sanal alem gibi sıkıntılarını ortadan kaldırılmasına destek olduk. Hedefimiz bu yaz aylarında kurslarımıza devam eden öğrencilerimizi okulların açık olduğu dönemde de kurslarımıza devam ettirerek boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmelerini sağ-lamak. Kestel ilçesi olarak spor tesisi konusunda ülkemizde örnek gösteri-lecek yerleşim merkezlerinden biri durumundayız ve bunu en verimli şekilde değerlendirerek milli formaya uzanan sporcular yetiştirmek istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.