Hava Durumu

Kestel'in Messi'leri

Kestel Belediyespor’un geleneksel olarak gerçekleştirdiği yaz futbol okulu, sona erdi. 180 öğrencinin katıldığı çalışmalarda, Kestel’in geleceğine yatırım yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 05:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 05:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kestel'in Messi'leri
Kestel Belediyespor’un geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve Kaymakamlık, Belediye ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nce ortaklaşa olarak düzenlenen yaz futbol okulu sertifika töreni yapıldı. 2003-2008 doğumlu 180 öğrencinin futbolun tüm inceliklerini öğrendiği eğitim bir ay sürdü. Törene, Kaymakam Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İlçe Halk Eğitim Müdürü Cemal Yıkmış ile Kulüp Başkanı Selim Yolgeçen, yöneticiler ve sporcu velileri katıldı.



AMACIMIZ SPORU AŞILAMAK


Yaz futbol okulunda futbolun temel kuralları, teknikleri, takım oyunu eğitimi yanında spor ahlakı, davranış ve sosyalleşme yönünde eğitim verildi. Kestel Belediyespor Başkanı Selim Yolgeçen, ücretsiz gerçekleştirdikleri yaz futbol okulunda amaçlarının küçük çocuklara sporu aşılamak olduğunu belirtti. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise, altyapıya önem verdiklerini ve bu sayede yeniden yükselişe geçecek bir takım yaratmak istediklerini söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.