Hava Durumu

Kıbrıs Rum yönetiminden şok FETÖ kararı

Kıbrıs Rum yönetimi, Almanya'ya gitmeye çalışan FETÖ bağlantılı 3 Türk aile hakkında soruşturma yapmaya gerek görmedi

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıbrıs Rum yönetiminden şok FETÖ kararı

Kıbrıs Rum yönetimi, Türkiye'den önce KKTC ardından da Rum yönetimi üzerinden Almanya'ya gitmeye çalışırken, sahte pasaport ve vizelerle yakalanan FETÖ bağlantılı 12 kişilik 3 Türk aile hakkında soruşturma yapmama kararı aldı.

Rum Fileleftheros gazetesi, güney Kıbrıs Hukuk Dairesi'nin sahte Türk pasaportu ve sahte vizelerle, Pazartesi günü Larnaka Havalimanı'ndan çıkış yapmak isterken tespit edilen 3 Türk aileye mensup 3 erkeğe cezai soruşturma yapılmasına gerek görmediğini belirtti.

NORMAL ŞARTLARDA SINIRDIŞI

Gazete, Larnaka'da bir otele yerleştirilen kadın ve çocuklar ile gözaltındaki 3 erkeğe, Kıbrıs Rum yönetimine yasadışı yollarla giriş yapmaları nedeniyle ne yapılacağına daha sonra karar verileceğini yazdı. Rumlar normal şartlarda KKTC üzerinden topraklarına giren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını Yunanistan üzerinden Türkiye'ye sınırdışı ediyor.

Rum medyası, 3 erkek, 3 kadın ve 6 çocuktan oluşan 12 kişilik Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan 3 ailenin FETÖ bağlantılı olduğunu, 2 yıldır KKTC'de yaşadığını ve tümünün Almanya vizelerinin sahte, 4'ünün ise, hem vizeleri hem pasaportlarının sahte olduğunu duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.