Hava Durumu

Kılıçdaroğlu, 2 yıl aradan sonra Diyarbakır'da ilk kez...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 yıl aradan sonra geleceği Diyarbakır'da valilik ile BDP'li belediye başkanlığını ziyaret edecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2014 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu, 2 yıl aradan sonra Diyarbakır'da ilk kez...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Diyarbakır'a geliyor. Kılıçdaroğlu'nun saat 12.15'te Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Diyarbakır'a hareket etmesi bekleniyor. Saat 13.30'da CHP'liler tarafından Diyarbakır Havaalanı'ndan karşılanacak olan Kılıçdaroğlu'nun bir otelde düzenlenecek olan II. Tigris Diyalogları toplantısına katılacağı bekleniyor. Kılıçdaroğlu'nun, saat 17.30'da Diyarbakır Valiliği, saat 18.00'da ise BDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edeceği belirtildi.

En son 26 Ekim 2012 tarihinde Diyarbakır'a bir ziyaret gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, zamanın BDP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret edip bir süre görüşmüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı için oluşturulan 'Çatı' adayı için Kürtleri ikna etmek için bir dizi temaslarda bulunacağı belirtildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.