Hava Durumu

Kılıçdaroğlu: 'Bir adımımız daha kaldı'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Erdoğan'ın akrabalarıyla ilgili olan belgeleri kimden aldığını açıkladı. 'FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu: 'Bir adımımız daha kaldı'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eşitlik, Adalet, Kadın Zirvesi'nde Ayşe Arman sorularını yanıtladı. ,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aile üyeleriyle ilgili iddia ettiği belgeler hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, 'Man Adası olayı şöyle önemli; Vatandaşına dönüp diyeceksin ki vergi ver. Ama Ankara'daki beylerin çocukları Türkiye'de vergi ödememek için başka ülkelere gidip şirket kuruyorlarsa burada ahlaki bir sorun var demektir. İlk açıklamadan bu yana izlediğimiz bütün strateji tuttu. Bir adımımız kaldı. O adamı da bugün yarın gerçekleştireceğiz. Bir adım kaldı. Bunları veren bir insan tabi, uzaydan gelmedi. FETÖ'cüler vermedi, yok efendim ilgisi yok. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var. Haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar var' diye konuştu.

Kılıçdaroğlu Zarrab davasıyla ilgili ise şunları söyledi:

Haysiyetli insanların Zarrab davasından sonra bulundukları makamlardan ayrılması lazım, haysiyetli insanların. Düne kadar Zarrab'ı devlet protokolüne oturttular ve Zarrab için hayırsever iş adamı dediler. Şimdi Zarrab düşman oldu, neden çünkü itirafçı oldu. Adam rüşvet vermiş, rüşvet alanı da biliyoruz. Haysiyetli ve onurlu olanların makamlardan ayrılması lazım. Hırsızlık olayı var, hırsızlık olayı Türkiye meselesi değil ki. Olay Türkiye'de oluyor, hepimiz biliyoruz, olayı kapatıyorlar. Ama Zarrab ABD'de yargılanıyor. Beni üzen bu. Bu ülkenin mahkemesi yok mu? Bu dosyaları kapatan savcı- hakimler ileride çocuklarına hesap veremeyecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.