Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert bayrak tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı seçimleri ile ilgili yaptığı görüşmeler çerçevesinde DSP'yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu'ndan çok sert bayrak tepkisi

Kemal Kılıçdaroğlu çıkışta açıklama yaptı ve soruları cevapladı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: Bütün görüşmelerimizi yapmadan aday açıklamamız yaptığımız çalışmaların boşa gitmesi olur. Cumhurbaşkanı sıradan biri değil 76 milyonu temsil edecek. Herkesin ‘bu benim cumhurbaşkanım' diyeceği bir ismi belirlemeye çalışıyoruz. Biz aslında birleşmek zorundayız ayrışmak değil.

LİCE'DEKİ OLAYLAR VE ÇALIŞTAY

Türk bayrağını indiren bir hareketi asla ve asla kabul edemeyiz. O bayrak hepimizin ortak paydasıdır. Bayrak üzerinden siyaset yapılmaz. O bayrağın kırmızı renginde dedelerimizin kanı vardır. Bayrağı indireceksin sonra siyaset yapacaksın. Bu olmaz. Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda çıkıp konuşmasını bekliyorum. gerçi her türlü milliyetçiliği ayaklar altına almıştı ama bayrak konusunda ne diyecek merak ediyorum. Bayrağın indirilmesine tahammül edemeyiz. oraya arkadaşlarımızı gönderdik. Çünkü hükümet doğru bilgiler vermiyor.

Bir süreç yaşanıyor ama kimse neler olduğunu bilmiyor. Masanın bir ucunda Recep Tayyip Erdoğan bir tarafında Öcalan var. İki tarafta güvensizlik var. Güvensizlik üzerine süreç inşa ediliyor ve çıkmaz sokağa götürüyor Türkiye'yi.

Kişisel kariyer hesabı üzerinden yapılıyor bu süreç, ‘ben nasıl cumhurbaşkanı olurum' hesabı üzerinden.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.