Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Adalet Yürüyüşü'nün 11. gününde konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bayram namazı için gittiği camide rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2017 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2017 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'geçmiş olsun' mesajı

Adalet Yürüyüşü'nün 11. gününde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bayram namazı için gittiği camide kısa süreli rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "geçmiş olsun" dedi.

"İNSANLAR ADALET ARIYOR"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşünün 11. gününde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Yürüyüşümüz kararlıkla sürdüreceğiz. Adaletin ne kadar önemli olduüğunu sizler de biliyorsunuz. Adalet benim için değil, hepimiz için olması gereken bir kavram. İnsanlar adalet arıyor. Ülkenin buna ihtiyacı var. Aslında gönül isterdi ki farklı partilerden de bize eşlik etsinler. İstanbul Ankarakarayolunu yürüyerek bitireceğim.

"LÜTFEN AÇLIK GREVİNİ BIRAKIN"

Cezaevinde de açlık grevine devam eden Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya bir çağrıda bulunan CHP Lideri, "2 değerli arkadaşıma sesleniyorum. Lütfen açlık grevini bırakın." dedi.

"Toplumun büyük çoğunluğu sizi destekliyor" diyerek Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya seslenen Kılıçdaroğlu, "Kendinize yazık etmeyin" şeklinde konuştu.

BOZKURT İŞARETİ

Benim yaptığım her hareket emin olun samimi. İçten pazarlıklı bir insan değilim. Eksiğim olabilir, yanlışım da olabilir. Eğer bozkurt işareti yapan birisi beni destekliyorsa benim de desteklemem lazım benim de alkışlamam lazım. İnsanlar eleştirebilirler, eleştirinin de belli bir düzeyde olması lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.