Hava Durumu

Kilis'ten bir acı haber daha...

Kilis'te Suriye sınırından dönen askeri kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 astsubay ile 1 uzman çavuş şehit oldu. 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kilis'ten bir acı haber daha...

Kilis'te dün meydana gelen kazada bir uzman çavuşun olay yerinde şehit olmasının ardından yaralı astsubaydan da acı haber geldi.

ASKERİ KAMYONET KAMYONLA ÇARPIŞTI

Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli oldukları belirtilen ve konuşlu oldukları karakola dönen Astsubay Şevket Alnıdelik yönetimindeki 27 L 1683 plakalı askeri kamyonet, Havuzluçam Köyü yakınlarında karşı yönden gelen 47 yaşındaki Süleyman Temizkan'ın kullandığı 31 ZB 251 plakalı kamyon ile çarpıştı.

2 ASKER ŞEHİT, 5 YARALI

Kazada, askeri araçta bulunan Astsubay Şevket Alnıdelik ve Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay şehit oldu. Kamyon sürücüsü Süleyman Temizkan ile yanında bulunan Mehmet Ünal, Deniz Temizkan, Mehmet Temizkan ve Ahmet Temizkan yaralandı. Kaza ihbarının ardından olay yerine çok sayıda asker ile sağlık ekibi sevk edildi. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ASTSUBAYIN ACI HABERİ SAMSUN'A ULAŞTI

Kilis'teki kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Şevket Alnıdelik'in acı haberi Samsun'daki ailesine verildi.

ŞEHİDİN AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Özdemir tarafından verilen acı haber sonrası anne Aysel ve baba Akif Alnıdelik gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren aile, evin önünde hazır bekleyen ambulansla Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şehidin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Havza İlçesi Kevser Camii'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ GAZİANTEP'TE

29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay'ın cenazesi, Kilis Devlet Hastanesi morgundan alınarak otopsi için cenaze aracıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Şehit Çintay'ın cenazesi, burada yapılacak otopsinin ardından bugün memleketi Bingöl'e gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.