Hava Durumu

Kim bu adam? Sosyal medya ayağa kalktı...

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bir kişinin evde elini ve ayağını iple bağladığı küçük oğluna hortumla işkence yaptığı sırada çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Emniyet olayla ilgili çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim bu adam? Sosyal medya ayağa kalktı...

Suruç'ta çekildiği ileri sürülen görüntülerde; evde yaramazlık yapmasına sinirlenen baba, 8 yaşındaki çocuğun el ve ayağını iple bağladı. Ardından eline hortumu alan baba gözyaşlarına boğulan oğluna vurmaya başladı. Görüntülere göre çocuk, şiddetten kurtulmak için oturma odasına kaçıyor. Elinde hortumla oğlunu döve döve diğer odaya kadar takip eden baba, yere yatırdığı çocuğa vurmaya devam ediyor. Korkunç olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden kişi ise sosyal medyada paylaştı.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

Şanlıurfa'da, Suruç Emniyet Müdürlüğünden ilçede bir kişinin çocuğuna hortumla işkence yaptığı iddialarına yönelik soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yapılan yazılı açıklamada, bir babanın yaramazlık yaptığı gerekçesiyle 8 yaşındaki çocuğunu hortumla döverek işkence yaptığına dair sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Görüntülerin kabul edilemez nitelikte olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Görüntülerin Suruç'ta bir evde çekildiğine yönelik iddialar var, inceleme başlattık. Konunun takipçisi olacağız. Görüntülerin ilçede mi veyahut başka yerde mi çekildiğine ilişkin kapsamlı bir araştırma yapıyoruz. Araştırma sonucu kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.