Hava Durumu

Kim Kardashian'ın Türk kuzeni ortaya çıktı

İngiliz The Sun gazetesi ünlü reality tv yıldızı Kim Kardashian’ın uzaktan akrabası olduğu iddiasıyla Karakaleli Muammer Çopur’u sayfalarına taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2013 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2013 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim Kardashian'ın Türk kuzeni ortaya çıktı

Çopur ile Kardashian’ın “büyük büyük annelerinin kardeş olduğunu” öne süren gazete, Ermeni asıllı Kardashian ailesinin 1913’de köyden kaçtıklarını belirtti.

Çopur’u Sasha Baron Cohen’in canlandırdığı Kazakistanlı “Borat” karakterine benzeten gazete, Kim Kardashian’ın Los Angeles’ta 7 milyon dolarlık bir evde oturduğunu, oysa Türk akrabasının ayda yaklaşık 270 lira kazandığını ve iki odalı bir evi beş kardeşiyle paylaştığını yazdı.

29 yaşındaki Muammer’in Kardashian’la olan akrabalığını köydeki tek bilgisayarı kullanarak nüfus kayıtlarını inceledikten sonra öğrendiği belirtildi. Muammer, “Kim’in beni ABD’ye davet edeceğini umuyorum. Tek istediğim onunla bir bardak çay içmek” dedi. Haberde Karakale’de yaşayan tüm köylülerin Muammer’i kıskandığı ve seksi milyonerlerle akrabalıkları olup olmadığını araştırmaya başladığı da iddia edildi.

İngiltere’nin en çok satan tabloid gazetesi son dönemde neredeyse her yıl bu konuda en az bir haber yapıyor. The Sun, 2011 ve 2012’de konu ettiği Ardahan'ın Çıldır ilçesine bağlı Karakale köyünü bugünkü son haberinde harita üstünde Ege Bölgesi’ne yerleştirerek sahip olduğu gazetecilik standartları konusunda da bir ipucu verdi.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.