Hava Durumu

Kim Kardashian sütyenle yemeğe gitti

Amerika'nın televizyon yıldızı Kim Kardashian'dan yine olay yaratacak bir hareket geldi. Kardashian, katıldığı yemeğe sütyen giyip geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2017 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2017 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim Kardashian sütyenle yemeğe gitti

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian akşam yemeği için yine kendisinden beklenen cesurlukta bir kıyafet tercih etti. Kadife taytının üstüne blazer ceket giyen 36 yaşındaki yıldız, ceketinin içine sadece sütyen giydi.

SÜTYEN GİYİP ÇIKTI

Pazartesi, gün içinde kızı North ile vakit geçiren Kim Kardashian, deri mini taytı (Bisiklet şortu), beyaz straplez tişörtü ve yine blazer ceketiyle görüntülenmişti. Birkaç saat sonra akşam yemeği için kombininde küçük bir değişiklik yaptı. Sadece sütyen giyip çıktı.

YİNE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

36 yaşındaki reality show yıldızı, ceketinin içine giydiği Gucci imzalı dantel sütyeniyle cesur bir şekilde göğüs şovu yaptı! Dar kadife taytıyla kıvrımlarını ortaya çıkaran Kardashian, yine cesaretini konuşturdu.Dümdüz karnı ve şekilli bacaklarıyla göz dolduran Kardashian, önünü açık bıraktığı ceketi ve naylon Prada çantasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. 2 çocuk annesi güzel yıldız, hakkındaki tüm eleştirilere cevabını vermiş gibi duruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.