Hava Durumu

Kim Milyoner Olmak İster'deki "Çin Seddi" olayı kurgu muydu?

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında "Çin Seddi nerededir?" sorusuna iki joker kullanarak doğru cevap verebilen yarışmacı sosyal medyada gündem olmuştu. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, çok konuşulan bu olayın kurgu olduğuna inandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 22:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim Milyoner Olmak İster'deki "Çin Seddi" olayı kurgu muydu?

Atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında 'Çin Seddi nerededir?' sorusuna iki joker kullanarak doğru cevap verebilen yarışmacı sosyal medyada gündem olmuştu. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, çok konuşulan bu olayın 'viral reklam' olduğuna inandığını söyledi. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındaki 'Çin Seddi nerededir?' sorusu sonrası tavrı ve cevapları ile sosyal medyada gündem olan yarışmacının reklam olduğunu düşündüğünü söyledi.

İşte Mesut Yar'ın o yazısı:

İNANIYOR MUSUNUZ?

Yahu tamam, iyi hoş eğlendik filan ama siz gerçekten "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında "Çin Seddi nerededir?" sorusunda doğruya iki joker hakkını kullanarak gidebilen yarışmacı olduğuna inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. Kişisel fikrim budur. Ayrıca dünyada bütün TV mecralarında çeşitli yapımların böyle "viral reklam" çalışması olduğunu da biliyorum. Amaç dikkat çekip yapımı izlenir hale getirmek ya da adını duyurmaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.