Hava Durumu

Kiracı pompalı tüfekle dehşet saçtı

KONYA'da 50 yaşındaki M.A., kendisinden daireyi boşaltmalarını isteyen ev sahipleri Mustafa Şahin Palalı ve kardeşi Sefa Palalı'yı pompalı tüfekle bacaklarından vurdu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kiracı pompalı tüfekle dehşet saçtı

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Küçükkovanağzı Mahallesi Candan Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre 50 yaşındaki M.A., 4 yıl önce kiraladığı daireyi bir süre sonra diş muayenesine çevirdi. Ev sahipleri Mustafa Şahin Palalı (42) ve kardeşi Sefa Palalı (16) bu durumdan rahatsız olunca M.A.'dan dairelerini boşaltmasını istedi. İki taraf arasındaki süren tartışma sonucu M.A., 2 kardeşi mallarına zarar verdiği gerekçesiyle polis merkezine şikayette bulundu. Haklarında yasal işlem yapılan 2 kardeş polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

2 KARDEŞİ POMPALIYLA BACAKLARINDAN VURDU

Mustafa Şahin Palalı ve Sefa Palalı polis merkezinden çıkıp akşam saatlerinde tekrar M.A.'nın işyerinin önüne gitti. İki kardeş daireyi boşaltmaları konusunda M.A.'yı tekrar uyardı. Bunun üzerine iki taraf arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada M.A., işyerinden getirdiği pompalı tüfekle ağabey ve kardeşini bacaklarından vurdu. İki kardeş kanlar içerisinde yerde kalırken şüpheli M.A., elinde tüfekle olay yerinden yaya olarak kaçtı. Palalı kardeşler ambulansla yapılan ilk müdahalelerinin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Mustafa Şahin Palalı ve Sefa Palalı'nın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis, şüpheli M.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.