Hava Durumu

Kirita Bursa'yı unutamıyor

Bursaspor'un 2009-2010 yılında elde ettiği şampiyon- luğunda önemli katkılar sağlayan Giani Kirita, Acun Medya'nın Romanya'da gerçekleştirdiği "Survivor" tarzı bir programda mücadele ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kirita Bursa'yı unutamıyor

Önceki gece de Türkiye'de yayınlanan Türk Survivor ile Rumen Survivorlar karşı karşıya geldi. Bursa'nın oldukça yakından tanıdığı isim Kirita, Acun Ilıca'nın kendisinin Türkiye kariyerini saydığı sırada araya girdi ve, "Ama Bursa en güzel. Şampiyon olduk. 2010" dedi. Programda ayrıca mücadele eden Ümit Karan ile Giani Kirita'nın samimi konuşması yer aldı.

ÜMİT KIZARTMIŞ

Kariyerinde çok az kırmızı kart gören Kirita'nın Süper Lig'de 1 kez oyundan atılmasındaki pozisyonda Ümit Karan'ın olduğu ortaya çıktı. Ümit Karan'ın anlattığı olayda, "Öncelikle Kirita'yı selamlıyorum. Çok önemli bir defans oyuncusuydu. Çok sert oynardı. Deyim yerindeyse tekme-tokat oynamayı da çok severdi. Ufak çamurları vardı. O kadar tekme sallamasına rağmen beni yakalayamazdı" derken Kirita da, "Doğru doğru. Ümit Karan çok iyi futbolcuydu. Kaptanlıkları vardı. Gerçekten Türk futbolu için çok önemliydi. Ümit bugün kırmızı kart gösterttirmek yok tamam mı" diye takıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.