Hava Durumu

Kırmızı Beyazlılar 1. Lig yolunda önemli bir kayıp yaşadı

Final Spor, Basketbol 1. Lig yolunda yara aldı. Evinde ağırladığı Fethiye Belediye'ye 74-65 mağlup olan Bursa ekibi bir üst lige çıkma şansını son iki maça bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kırmızı Beyazlılar 1. Lig yolunda önemli bir kayıp yaşadı

I HABER Özgün DOĞAN I

MAÇA ETKİLİ BAŞLADI
Türkiye Basketbol 2. Ligi final etabı maçlarında sona yaklaşılırken Final Spor evinde Fethiye Belediye'ye 74-64 mağlup olarak 1. lig yolunda yara aldı. Final Okulları Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Bursa temsilcisi üstü üste sayılar üreterek farkı 6 sayıya kadar çıkardı ve çeyreği 16-10 önde tamamladı. İkinci çeyrekte debaskılı oyununu sürdüren Bursa temsilcisi soyunma odasına 35-29 üstünlükle giren taraf oldu.

SONUNU GETİREMEDİ
Maçın ikinci yarısında pota altında etkili olan Kırmızı Beyazlılar agresif savunma yaparak rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve final periyoduna 57-50'lik üstünlükle girdi. Son çeyrekte kıran kırana bir mücadele yaşanırken konuk ekip dış atışlardan ürettiği sayılarla öne geçmeyi başardı. Rakibinin rahat sayı bulmasını engelleyemeyen Final Spor salondan 74-65 mağlup ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla final etabında 4. mağlubiyetini alan Bursa temsilcisi bir üst lige çıkma şansını erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.