Hava Durumu

Kırmızı kart gördü, hakeme kafa attı!

Zonguldak'ta oynanan amatör lig maçında futbolcu Yasin Akyıldız, kendisine kırmızı kart gösteren hakem Eren Ferhat Çelik'e kafa attı. Dudağı patlayan Çelik, maçı tatil ederken futbolcudan da şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kırmızı kart gördü, hakeme kafa attı!

Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde Kozlu Belediyespor ile Filyos Ateştuğlaspor, Kozlu Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Kozlu Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden maçın 44'üncü dakikasında hakem Eren Ferhat Çelik, Filyos Ateşsporlu Yasin Akyıldız'a rakibine yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterdi.

Tepki gösteren Akyıldız, hakem Çelik'e kafa attı. Dudağı patlayan Çelik'e sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Maçı tatil eden Çelik, polis eşliğinde karakola giderek futbolcu Akyıldız'dan şikayetçi oldu.

DERNEKTEN TEPKİ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, hakem Eren Ferhat Çelik'e yönelik saldırıyı kınadıklarını açıkladı.

Kaya, "Yönetmiş olduğu bir müsabakada haince saldırıya uğrayan, değerli il hakemimiz Eren Ferhat Çelike geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, her türlü idari ve adli işlemlerin yürütülmesi hususunda konunun takipçisi olacağımızı, bu üzücü olayla alakalı olarak hain saldırıyı gerçekleştiren şahısın en ağır cezayla çarptırılması için her türlü temaslarda bulunacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.