Hava Durumu

Kısmetse Olur'da büyük şok

Kısmetse Olur evinde Ceyda Kırıcı konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Yapım ekibi henüz açıklama yapmazken Ceyda Kırıcı'nın evden kovulduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kısmetse Olur'da büyük şok
Ceyda Kırıcı kavga ettiği Kısmetse Olur yapım sorumlusu Yasemin tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü. Son sızdırılan ses kaydı bu iddianın gerçek olmadığı ortaya koyunca yeni gelişmeler yaşandı.
 
CEYDA KIRICI DİSKALİFİYE EDİLDİ
 
Kısmetse Olur evindeki son çekimde yapım sorumlusu Yasemin ve Ceyda arasında çıkan tartışma sonucu olay büyüdü. Bu tartışmanın sonucunda da Ceyda Kırıcı evden kovuldu.

POLİS KISMETSE OLUR EVİNDE
 

Ceyda Kırıcı ile Yasemin arasındaki kavga o kadar büyük oldu ki bu kez işin içine polis de girdi. Kavga üzerine Kısmetse Olur çekimlerinin olduğu eve gelen polis tarafların şikayetini kayda aldı.
 
CEYDA KIRICI INSTAGRAMDA YAZDI

 
Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan atılmasıyla ilgili olarak Instagramdaki hesabından 'Allah büyüktür' diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;

"Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.'
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.