Hava Durumu

"Kısmetse Olur" evinde şok!

"Kısmetse Olur" 24 Şubat tarihli fragmanıyla kafalarda soru işareti bıraktı. Son günlerde zor zamanlar geçiren damat adayı Ünal Taylı'nın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı görüntüler şok etkisi yarattı. Kalp krizi iddialarıyla gündeme gelen Ünal Taylı'nın akıbeti bugünkü bölümde netleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 00:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kısmetse Olur" evinde şok!

"Kısmetse Olur"un 24 Şubat tarihli fragmanı kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Son bölümün hemen ardından yayınlanan fragmana damat adaylarından Ünal Taylı'nın rahatsızlandığı anlar damga vurdu. "Kısmetse Olur" 23 Şubat Perşembe 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Ünal ve Farima haftanın kral ve kraliçesi seçiliyor. Evde son derece tatsız şeyler yaşayan Ünal Taylı aniden rahatsızlanıyor. Bir anda fenalaşan Ünal, sağlık ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldırılıyor. Damat adaylarından Ünal, kalp krizi mi geçiriyor?

"Kısmetse Olur" 23 Şubat Perşembe 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Ünal ve Farima haftanın kral ve kraliçesi seçiliyor. Evde son derece tatsız şeyler yaşayan Ünal bu hakkını başkasına devretmek istiyor ancak izin verilmiyor. "Kısmetse Olur"un damat adaylarından Ünal, program sırasında bir anda kalbinin ağrıdığını söylüyor. Kalp şikayeti giderek artan Ünal fenalaşıyor. Ünal'ın fenalaştığını gören ekip derhal sağlık ekibini çağırıyor. "Kısmetse Olur" evine gelen ambulans ile Ünal hemen hastaneye kaldırılıyor. Sağlık durumunun çok ciddi olduğu söylenen Ünal yoksa kalp krizi mi geçirdi? Bu sorunun yanıtı 24 Şubat tarihli bölümde belli olacak.

ŞAŞIRTICI İDDİALARDA BULUNMUŞTU

Son zamanlarda Gözde ile yaşadığı durumlardan dolayı sıkıntılar yaşayan Ünal, onunla olan ilişkisi sona erince evde farklı imalarda bulunmaya başladı. Evde yaşanan olayların ardında başka işler olduğunu söyleyen Ünal, oldukça iddialı konuşmalar yaparak herkesin aklını karıştırdı. Öfkelendiği her halinden belli olan Ünal, "Bu işte başka işler var, eğer ben konuşmaya başlarsam ev yerinden oynar!" diyerek ne anlatmaya çalıştı. Gözde'nin tavırlarından da son derece rahatsız olan Ünal onun ısrarla kendisini istememesi üzerine ise, "Sen Berker'in sana burada yapmış olduğunun hıncını benden çıkarttın" diyerek ağır ithamlarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.