Hava Durumu

Kitabında ortaya çıkardı! Sapık doktor onlarca çocuğu istismar etmiş

Şimdilerde 59 yaşında bir büyükanne olan Barbara O'Hare, yazdığı otobiyografisinde yer verdiği metinle bir doktorun onlarca çocuğu istismar ettiğini ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kitabında ortaya çıkardı! Sapık doktor onlarca çocuğu istismar etmiş

İngiliz Barbara O'Hare 1971 senesinde Aston Hall hastanesinde sekiz ay boyu kalan bir hastaydı. Barbara, yıllar sonra otobiyografisini yayınladığında, 'tacizci doktor! gerçeğini ortaya çıkardı.

Barbara'nın korkunç hikâyesi, annesi tarafından sadece 11 aylıkken terk edildiğinde başladı.

O'Hare, hiç çocukluk fotoğrafı olmadığını üzülerek anlattı. "Çocuk esirgeme kurumunda iken kimse çocukların fotoğrafını çekmez. Kimse senin resimlerini istemez" diye konuşan Barbara fotoğrafları başka birinin çektiğine inanıyor.

Otobiyografisini yayınladı

Liverpool'da yaşayan 59 yaşında bir büyükanne olan Barbara, otobiyografisiyle birlikte aynı zamanda zor bir yazı yayınladı.

Yazıda Dr Mengele'nin tacizlerinin ve yarattığı zarar bütün detaylarıylaanlattı. Yazıya göre, adam kurbanlarına kendi istekleri dışında ilaçlar enjekte eder ve savaş sırasında askerler üzerinde kullanılan 'doğruluk serumu' de dahil olmak üzere yüksek dozda ilaçlar vererek bunu onların 'sapkın' davranışlarını düzeltmek için yaptığını söyler.

Bazıları cinsel istismara uğramıştır. Hepsine eşit ölçülerde zarar verilip korkutulmuştur. Elektrik şoku tedavisi kalıcı bir tehdittir. 'Tedavileri' yanlış gittiğinde bazı çocukların öldürüldüklerine dair vahşi söylentiler var.Uyuşturulmadıklarında ve işkence edilmediklerinde, çocuklar işe alınır. 'Diş fırçası tedavisi' adı altında diş fırçalarıyla süpürgeliklerin temizlettirirler.

Bütün bunlar İngiliz Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) tarafından finanse edilen bir hastanede, ev ofisinde çalışan seçkin bir hekim tarafından gerçekleşir. Bu şok edici taciz olayı karşısında bir kadın ordusu, hemşireler, sosyal görevliler, hatta çocuğun kendi babası güçsüz, kör ve belki de suçludurlar.

Çocukluğunda yaşadığı bu iğrenç olayları bu şekilde anlatma yolunu seçen Barbara sayesinde çok uzun zamandır göz ardı edilen ve uzun süredir beklenen polis raporunun kendi haline bırakılıp ilgilenilmediği bu olay dün ortaya çıktı.

142 tanık ifade verdi!

Diğer başka 142 tanığın hepsi ifade verip benzer iddialarda bulundu. "Dr. Milner bedenlerimiz ve akıllarımızla oynadı" diye konuşan Barbara şöyle ekledi: 'Bu söylediklerimizi doğruluyor. Orada ne kadar süre kaldığını hesaba katarsak binlerce insanı istismar ettiğini anlayabiliriz.'

'Çok tuhaf. Kimse bize inanmazdı. Babam bile bana "yalancısın" dedi. Anlatacak kimse yoktu. Kimse bizi dinlemiyordu.

Barbara bu iğrenç tacizlerden sorumlu olan Dr. Milner'ın yaptığı korkunç istismarları anlatan ilk eski hastalardan biriydi.

1971'de sekiz ay boyunca Barbara, gezgin annesinin kendisini terk ettiğinde ve babasıyla anlaşmazlık yaşadığında bakılması gereken sorunlu bir çocuk olarak bir psikiyatri hastanesi olan Aston Hall'daki Laburnum Ward'da bir hastaydı.

İnsanların onu deli diye düşündüklerini söyleyen Barbara "Gerçek şu ki, onun oyuncaklarıydık. Kapalı kapılar ardında oyunlar oynanan bir et parçasıydık. " diye konuştu.

Barbara: "Bu görünen bence buzdağının ucu. Bunun sadece benim başıma geldiğini sanıyordum."

Barbara hala ortaya çıkmayan çok daha fazla mağdur olabileceğine inanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.