Hava Durumu

Kıvanç'a meydan okudu

"Kurtlar Vadisi"nin 'Kılıç'ı efsane oyuncu Atilla Olgaç, Kıvanç Tatlıtuğ'un ekrandaki oyunculuğunu beğendiğini ancak gerçek sınavın tiyatro seyircisi önünde verilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıvanç'a meydan okudu

Yarım asırlık tiyatro oyuncusu Atilla Olgaç, rol aldığı 'Antigone' adlı oyunu sahnelemek için geldiği Bursa'da, Bursa Hakimiyet Magazin'e özel açıklamalarda bulundu. Olgaç, yakışıklı oyuncular içinde sivrilen Kıvanç Tatlıtuğ'un ekran başarısını takdir ettiğini ancak oyunculuğu ile ilgili değerlendirmeyi, tiyatro seyircisinin vermesi gerektiğini söyledi. Sanatçı; ekrandaki oyunculuğun başarılı görünmesi için iyi bir yönetmen, senaryo, ışık ve kurgunun yeterli olduğunu, böylelikle kötü performansların bile kamufle edilebileceğini belirtti.

O habere hâlâ gülüyorum

'Gazi' unvanı taşıyan tek oyuncu olan Atilla Olgaç, Türkiye'de basının hala etik değerleri bir türlü oturtamadığını söyledi. Olgaç, Kıbrıs Barış Harekatı sırasında esirleri öldürdüğüne dair yapılan asılsız haber yüzünden büyük sıkıntılar çektiğini ve hala bu haberin, olumsuz etkilerinin kendisini derinden üzdüğünü itiraf etti.

Yeşilçam bana göre değildi

Sinema ile tanışmasını Yılmaz Güney'e borçlu olduğunu belirten Olgaç; "Yeşilçam ile ilk buluşmam 1971 yapımı 'Ağıt' filmiyle oldu. Ancak o dönemdeki sinemanın metotsuz ve senaryosuz uygulamaları benim oyunculuk değerlerim ile bağdaşmayınca Yeşilçam'a erken veda ettim" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.