Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşk kaçamağı!

Cesur ve Güzel ile ekranlarda her hafta gördüğümüz Kıvanç Tatlıtuğ'un evlilik yaşamıyla ilgili dedikodular aldı başını gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2017 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2017 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşk kaçamağı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başar Dizer, evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Çiftin yakın çevresine dayandırılan haberlerde, ikilinin eski günlerini mumla aradığı belirtiliyordu. Hatta, son dönemde pek anlaşamadıkları, evde kavga gürültünün bol olduğu konuşuluyordu. İşte bu iddiaların gündeme geldiği günlerde; Tatlıtuğ, eşi ve yakın arkadaşlarıyla soluğu Kıbrıs'ta aldı. 'Cesur ve Güzel' dizisindeki yoğunluk ve "Boşanıyorlar" haberlerinden bunalan çift; Kuzey Kıbrıs'ın ünlü tatil merkezi Girne'ye gitti.

POPÜLER OTELDE TATİL

Girne'nin popüler otellerinden Cratos Premium Otel'de konaklayan çift, burada stresten uzak bir tatil geçirdi. Yaklaşık bir hafta boyunca dinlenen ikili, bir anlamda da yeni yıla erken girmiş oldu. Tatlıtuğ, otelde fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı, ancak olabildiğince rahat hareket etmek istedi.

Ortak kullanım alanlarından ve eğlence mekanlarından uzak duran Tatlıtuğ ve Dizer, otelden dışarı çıkmak yerine tatilleri boyunca, SPA merkezinde zaman geçirmeyi tercih etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.