Hava Durumu

Kıyafetiyle düğüne damga vurdu

Şarkıcı Bengü'nün dillere destan düğününe, manken Çağla Şıkel transparan beyaz kıyafeti ve pembeye boyattığı saçlarıyla damga vurdu. Şıkel, tarzıyla mitolojik at "Unicorn"a benzetildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kıyafetiyle düğüne damga vurdu

39 yaşındaki şarkıcı Bengü, 1,5 senedir birlikte olduğu nişanlısı Selim Selimoğlu ile geçtiğimiz akşam lüks bir otelde dünya evine girdi. 600 kişilik düğüne ünlü isimler akın etti. Düğüne katılan ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği geceye Çağla Şıkel, giydiği elbise ile gecenin en göz alıcı ismi oldu.

TARZIYLA ÇOK KONUŞULDU

Çağla Şıkel, şarkıcı Bengü'nün çok konuşulan düğününde podyumda gibiydi. Güzel isim, beyaz transparan bir elbisesi ve önünü pembeye boyattığı saçlarıyla mitolojik tek boynuzlu at 'unicorn'a benzetildi. Şıkel, güzelliği ve fiziği ile de gecenin en dikkat çeken ismi olmayı başardı.

"DÜĞÜN SONRASI GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ"

Düğüne kıyafetiyle damgasını vuran Şıkel, eğlence sonrası arkadaşı Bengü için "Harika bir duygu gerçekten. Kınadan beridir uykularımız kaçıyor heyecandan. Bengü huzurlu bir birliktelik yaşıyor gerçekten. Bugün düğün sonrası gerçekten güzel haberler bekliyoruz. Onun da ebesi olacağım. Artık alıştım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.