Hava Durumu

Kız arkadaşını görmeye gitti, kabusu yaşadı!

Bitlis'ten Van'daki kız arkadaşının evine gelen genç, 3 kişi tarafından darp edildi, gasp edildi ve bir depoda zorla tutuldu. 3 saldırgan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız arkadaşını görmeye gitti, kabusu yaşadı!

Bitlis'ten Van'daki kız arkadaşının evine gelen genç, 3 kişi tarafından darp edildi, otomobili ve 19 bin lirası gasp edildi ve sabaha kadar bir depoda zorla tutuldu. 3 saldırgan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

GASP İHBARI ÜZERİNE EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, E.A. isimli şahsın gasp edildiği şeklinde gelen bir ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliği görevlilerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

BİTLİS'TEN VAN'A KIZ ARKADAŞININ EVİNE GİTTİ

Müşteki E.A.'nın alınan beyanından, 30 Ekim 2018 günü Bitlis'in Tatvanilçesinden Van'a kız arkadaşı olan A.E.yi ziyaret ve birlikte vakit geçirmek amacıyla geldiğini, akşam kız arkadaşının ikamet adresi olan İpekyolu ilçesi Kevenli Mahallesi'nde bulunan ikametine gittiklerini beyan etti.

3 KİŞİ GELİP DARP ETTİ, GASP ETTİ VE BİR DEPOYA KİLİTLEDİ

İkamette belli bir süre sonra 3 erkek şahsın gelerek kendisini darp ettiğini ve cep telefonunun zorla alınarak hesaplarına 19 bin TL paranın gönderildiğini ifade eden E.A., şahsına ait aracın da gasp edildiği ve kendisinin sabaha kadar bir depoda zorla tutulduğunu söyledi.

YAKALANDILAR

Polis ekiplerince alınan bilgiler ve yapılan çalışmalar çerçevesinde şüpheli/şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda; 31 Ekim 2018 günü olayı gerçekleştiren T.K., T.Ö., M.İ. ve A.E. isimli 4 şüpheli şahıs; gasp ettikleri araç, hesaplarına aktarılan paraya ait dekont ile gasp edilen parayla alınan cep telefonuyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan A.E. isimli şüpheli şahıs, emniyette alınan ifadesinin ardından salıverilirken, T.K., T.Ö. ve M.İ. isimli 3 şüpheli ise "nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve hakaret" suçlarından tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.