Hava Durumu

Kız arkadaşını para karşılığında...

Konya'da özel bir öğrenci yurdunda kalan 16 yaşındaki genç kızın önce uyuşturucuya alıştırıldığı daha sonra erkek arkadaşı tarafından başka erkeklere satıldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız arkadaşını para karşılığında...

Genç kızın hamile kalmasıyla olay ortaya çıkarken, kızın sevgilisi tutuklandı. Ama küçük kızla birlikte olan birçok kişi hakkında soruşturma bile açılmadı.

Konya'yı karıştıran olay genç kızın karnının büyüdüğünü fark eden bir öğretmeninin ailesine haber vermesiyle ortaya çıktı. İddiaya göre Kula Anadolu Öğretmen Lisesinde öğrenim gören G.Y., yaklaşık 10 ay önce evli Yunus Özcan ile tanışıp arkadaş oldu. Bir süre sonra da genç kızın güvenini kazanan Özcan, G.Y.'yi uyuşturucuya alıştırıp uyuşturucu müptelası yaptı. Genç kız uyuşturucu sıkıntısı çekmeye başlayınca da önce G.Y. ile kendisi birlikte oldu. Ardından genç kızı zengin işadamlarına sattı.

Karnı büyüyünce ortaya çıktı

Genç kız da müptelası olduğu uyuşturucuyu erkeklerden aldığı parayla almaya başladı. Olay ise genç kızın karnını şişmesiyle başladı. Hamile kalan genç kızın karnının büyüdüğünü fark eden bir öğretmeni durumu genç kızın ailesine iletti. Ailesi de genç kızı hastaneye götürdüğünde G.Y.'nin hamile olduğu tespit edilince aile polise başvurdu. Genç kız yaşadıklarını anlatınca Yunus Özcan gözaltına alındı. Ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kız ise ailesine teslim edildi. Ailesi de kızlarını okuldan aldı.

Genç kızla birlikte olanlara soruşturma yok

Ancak 16 yaşındaki genç kızla para karşılığında ilişkiye giren kişilerle ilgili soruşturma açılmaması dikkat çekti. Polis tarafından genç kızla ilişkiye giren kişilerin korunduğunu iddia edilirken, genç kızla para karşılığında birlikte olan kişilerin Konya'da tanınan köklü ailelere mensup kişiler ile bazı emniyet ve adliyede görevli memurlarında olduğunu öne sürüldü.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.