Hava Durumu

Kız/Erkek fark etmez

Uludağ'da düzenlenen "Selfy Whitefest 2017" nin açılışını ünlü şarkıcı Berkay yaptı. Konseri öncesi açıklamalarda bulunan Berkay, doğacak çocuğunun cinsiyetinin belli olmadığını söyleyerek, "Sağlıklı olsun bize yeter" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 05:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız/Erkek fark etmez

Berkay, bu yıl babalık duygusunu yaşayacağını ve eşi Özlem Katipoğlu'nun 2.5 aylık hamile olduğunu belirterek, "Eşim Özlem 2,5 aylık hamile. Çocuğumuzun cinsiyeti daha belli değil. Sağlıklı olsun, kız veya erkek fark etmez bizim için. Eşime sonsuz teşekkürler ediyorum. Bana bu mutluluğu yaşattığı için. Haberi alınca ben ağlamadım ama Özlem mutluluk göz yaşları döktü" dedi.

ÖZLEM BANA ASLANLAR GİBİ BAKIYOR

Hayattaki en büyük uğurunun uyumak olduğunu ama yoğun tempodan uyuyamadığını söyleyen Berkay, "Benim uğurum ve hayattaki önemli şeylerden birisi uyumak. Çok yoruluyorum, bu sıralar pek uyuyamıyorum ama kendime dikkat ediyorum. Eşim Özlem de bana aslanlar gibi bakıyor" dedi.

'YANSIMA' ALBÜMÜ GELİYOR

Şubat ayı sonunda bir pop albümü çıkartacağını ve arabesk albümünün devamının gelmeyeceğini belirten ünlü şarkıcı, "Arabesk albümü bir projeydi ve böyle sıkıntılı bir dönemde 60 bin sattı. Bundan sonraki albümüm şubat ayının sonunda çıkacak ve "Yansıma" adında pop albümü olacak" diye konuştu. (Özge TEZCAN'ın haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.