Hava Durumu

Kız kardeşini öldürmüştü... Böyle yakalandı...

Bankacı kız kardeşini öldürdüğü gerekçesiyle aranan Erhan Timuroğlu, 260 gün sonra Sancaktepe'de yakalandı. Ayhan Timuroğlu'nun kızkardeşini öldürdüğü tabanca evinde ele geçirildi. Bu arada bir rezidansta yakalanan Bekir Timuroğlu'nun, kız kardeşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü eski ortağı Bekir Teker'i öldürmek için yeni plan yaptığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2017 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız kardeşini öldürmüştü... Böyle yakalandı...

İstanbul'da kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürmekten aranırken, bir işadamının evini ve ofisini kurşunladığı belirlenen Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet
Gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Adamı C.A ile yakalanan Timuroğlu'nun gizlendiği evde 2 kalaşnikof, ruhsatsız tabanca ve çok sayıda kimlik ele geçti.

Erhan Timuroğlu'nun kızkardeşi Ceylan Timuroğlu'nu, Bekir Teker'le sevgili olduğu ve sinemaya gittikleri için öldürdüğü öne sürülmüştü. Ceylan Timuroğlu cinayetinde kullanılan silahın evde bulunduğu belirtiliyor.

YENİ ÖLÜM PLANI YAPIYORDU

Sancaktepe'de bir rezidansta gizlenen Bekir Timuroğlu'nun, kız kardeşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü eski ortağı Bekir Teker'i öldürmek için yeni plan yaptığı ortaya çıktı.

Haber/Çetin Aydın

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.