Hava Durumu

Kız yurdunda skandal

Ordu Lisesi Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci Yurduna girdiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız yurdunda skandal

Ordu Valisi Orhan Düzgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu Lisesi Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci Yurduna geçen hafta sonu gece saatlerinde bir erkeğin girdiğini belirterek,”Kızlarımızdan biri fark ediyor. Bunun üzerine şahıs oradan kaçıyor. Anlaşıldığı kadarıyla öğrencilere bir müdahale etme söz konusu değil. Adli ve idari tahkikat başlattık” dedi.

Olayın bazı basın organlarında 1 Nisan şakası olarak aksettirildiğini anlatan Vali Düzgün, “Emniyet Müdürlüğümüz yaptığı çalışma sonucu olayın şaka değil, gerçek olduğunu tespit etti. Çünkü yurtta bulunan çocuklarımız karanlık olduğu için zanlının cinsiyeti hakkında bile tespitte bulunamamışlardı. Zanlı çocukların telefonundan kendi telefonunu aramış daha sonra muhtemelen ertesi günü siz gece beni aradınız diyerek arkadaşlık yapma teklifinde bulunacaktı. Gözaltına alınan 27 yaşındaki zanlının sabıkası olduğu belirlendi” diye konuştu.

Ordu Lisesi Ayşen Özyeğin Kız Öğrenci yurdunda kalan bir öğrencinin gece kaldığı yurdun odasında bir kişi gördüğü iddiasıyla emniyet ekiplerine şikayette bulunmuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.