Hava Durumu

Kızıklar yarı finalde

Futsal küçük erkekler 1. lig çeyrek final maçında Kızıklar Ortaokulu, Özel Devrim Kosovalı Ortaokulu'nu 2-1 yenerek yarı finale yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızıklar yarı finalde

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

İLK YARIDA TEK GOL

Okullararası Futsal Küçük Erkekler 1. Küme çeyrek final maçında geçtiğimiz gün oynanan mücadelede büyük heyecana sahne oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'ndan oynanan karşılaşmada Kızıklar Ortaokulu, Özel Devrim Kosovalı Okulu'nu 2-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Maça etkili ve pozisyonlar bularak başlayan Özel Devrim Kosovalı Ortaokulu, müsabakanın 30 dakikadan oluşan ilk devresini Eymen İnal'ın attığı golle 1-0 üstünlükle tamamladı.

MAÇI ÇEVİRDİLER

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise rüzgar tersine döndü. Rakibine oranla topa daha çok sahip olan ve ataklar yaratan Kızıklar Ortaokulu, önce Arda Olcay'ın ayağından bulduğu golle skora dengeyi getirdi: 1-1. Sonrasında ise Ahmet Erdem Bulut'la 1 gol daha bulan Kızıklar Ortaokulu maçta 2-1'lik üstünlük yakaladı. Mücadelede başka gol olmazken salondan galibiyetle ayrılan Kızıklar Ortaokulu 1. Küme Küçük Erkekler Futsal müsabakalarından yarı finale yükselmeyi başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.