Hava Durumu

KIZILAY'DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

Her yıl 1 Ekim'de kutlanan Dünya Yaşlılar Günü'nde Kızılay da yaşlıları unutmadı.Kızılay Bursa Şubesi ile Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl MüdürlüğüBursa'daki huzurevlerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
KIZILAY'DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

"YAŞLILAR DÜN İLE BUGÜN ARASINDAKİ BAĞIMIZDIR"

Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş ve Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ilk olarak Yenişehir Huzurevini ziyaret etti.Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Gürkan ve Öneşöğle yemeğini de huzurevindeyedi.Ziyaret sırasında Şube Başkanı Gürkan bağışçılardan gelen ayakkabı ve şallarıhuzurevi sakinlerine hediye etti.Sosyal donatı alanlarını da gezen Kızılay Şube Başkanı Gürkan'a huzurevi sakinleri yaptıkları resimlerden hediye etti.

Yaşlıların dün ile bugün arasındaki bağı sağladığını hatırlatan Davut Gürkan,"Yaşlı bireyler bizim geçmiş hafızamızdır..Onlara gerekli özeni göstermeli,sosyal hayata daha çok katılmaları için elimizden geleni yapmalıyız.Yılda sadece bir gün değil elimizden geldiğince sık ziyaretlerine gitmeliyiz" diye konuştu.

Gürkan ve Öneş ziyaretin ardından huzurevinde yaşayan sporcularla birlikte bocce oynadılar.

Ali Osman Sönmez Huzurevini de ziyaret eden Kızılay Şube Başkanı,huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet edip,fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.