Hava Durumu

Kızımız pavyona düşürüldü

İstanbul’da 17 gün önce evinden ayrılan 22 yaşındaki P.A., ailesi tarafından Balıkesir'in Bandırma ilçesinde aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızımız pavyona düşürüldü

Evden kaçan P.A.'nın, geçtiğimiz günlerde sona eren 'Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali'nde, görüldüğü haberini alan ailesi Bandırma'ya geldi. Genç kızın ailesi, Bandırma Kaymakamlığı'na yürüdü. Kaymakamlık girişinde polis tarafından durdurulan aile, kızlarının ilçede bulunan bir pavyonda çalıştırıldığı haberini aldıklarını, şu an bir otelde tutulduğunu iddia etti. Kaymakamlık önünde, ellerinde P.A.'nın fotoğrafı ile yardım talep eden aile fertlerinden biri, "Kızımızı zorla tutuyorlar. İstanbul'dan geldik, şu ana kadar hiçbir şey yiyemedik.

Boğazımızdan lokma geçmedi. Kızımız gidip alınmazsa, kendimi keserim" dedi.Kaymakamlık önünde isyan eden abla S.A. ise, P.A.'nın otelde tutulduğunu belirterek, "20 gündür ne gece ne de gündüzümüz var. 25 Mayıs tarihinde evden ayrıldı. En son Bandırma'da festivalde görülmüş. Biz inanamadık. Pavyonda onu görenler tarif etti. Tarifleri birebir uyuyor. Kızımızın oradan alınmasını istiyoruz" diye konuştu.

P.A.'nın ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduğu için arandığı öğrenildi. Kızlarını almadan gitmek istemediklerini söyleyen aile fertlerinin bekleyişi devam ediyor. Diğer yandan emniyete götürülen aile mensuplarından birinin P.A. ile telefonla görüştürüldüğü ve P.A.'nın eve dönmek istemediğini belirttiği iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.