Hava Durumu

Kızını hastaneye götürmeye çalışan babanın kafasına sıktılar

İstanbul'da, kızını doktora götürmek için evinden çıkan fakat aracın önü kapatıldığı için hatalı park yapan aracın sahipleriyle tartışan kişi kafasından vurularak ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızını hastaneye götürmeye çalışan babanın kafasına sıktılar
Bahçelievler'de, hatalı park nedeniyle çıkan kavgada bir kişi silahla başından vurularak ağır yaralandı.

Şirinevler Soğanlı Mahallesi Kocasinan Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan 45 yaşındaki Bünyamin Girenitlioğlu, kızını doktora götürmek amacıyla evin önünde park halinde bulunan 34 AJ 341 plakalı Otomobiline bindi. Başka bir otomobil nedeniyle aracını park yerinden çıkaramayan Girenitlioğlu, çevredekilere aracın kime ait olduğunu sordu ancak yanıt alamadı. Girenitlioğlu, aracın sahibi bulmak için kornaya bastı.

TARTIŞMA ÇIKTI

Bunun üzerine olay yerine gelen otomobilin sahipleri ile Girenitlioğlu arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle hatalı park yapan aracın sahibi kahvehaneden yakınlarını çağırırken, Bünyamin Girenitlioğlu'nun ailesi de aşağıya indi.

BAŞINDAN YARALANDI

İki grup arasında apartman önünde bıçak ve sopalı kavga çıktı. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, apartmana girdiği sırada Girenitlioğlu'na tabancayla ateş etti. Girenitlioğlu, başında yaralandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis geldi. Girenitlioğlu, ambulansla Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri de olay yerini emniyet şeridiyle kapatarak, çevrede boş kovan incelemesi ve parmak izi çalışması yaptı. Bu sırada Girenitlioğlu'nun bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Bünyamin Girenitlioğlu, ambulansla Bakırköy eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Beyazıt'ta kemer ve ayakkabı ticareti yapan 2 çocuk babası Girenitlioğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan 3 zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.