Hava Durumu

Kızının da çıplak fotoğrafları olduğunu öğrenince...

Liseli kıza fotoğraf şantajıyla tecavüzden yargılanan Mehmet C. Ç. için ’İyi çocuk’ diye ifade veren Nurhan E., kızı Gizem’in de çıplak fotoğrafları olduğunu öğrenince şok oldu

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2015 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2015 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızının da çıplak fotoğrafları olduğunu öğrenince...
Lise son sınıf öğrencisi Asena B., Karabük Üniversitesi’nde ’Mekatronik Mühendisliği’ eğitimi alan Mehmet C.Ç. ile geçen yıl sosyal paylaşım sitesinde tanıştı. Webcam karşısında soyunup birbirlerine vücutlarını gösteren ikiliye, Asena B.’nin kız arkadaşı Gizem E. de katıldı.

İddiaya göre iki genç kızın yarı çıplak görüntülerini kaydeden Mehmet C.Ç., “Benimle birlikte olmazsan bu görüntüleri sosyal medyada yayarım” diyerek Asena B.’yi tehdit etti. Yarı yıl tatilinde de arkadaşı Halil A. ile Antalya’ya gelen Mehmet C.Ç., Konyaaltı’nda bir haftalığına daire kiraladı. Gizem E. ve Halil A. bir odada sohbet ederken, diğer odada Mehmet C.Ç., Asena B.’ye iddiaya göre tecavüz etti. Asena B.’nin annesi Günay B., durumu öğrenince polis merkezine giderek Mehmet C.Ç.’den şikayetçi oldu. Suçlamayı reddeden Mehmet C.Ç., sadece oral seks yaptıklarını ileri sürdü. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Mehmet C.Ç. hakkında ’çocuğa yönelik şantaj kullanılarak cinsel istismar suçlamasıyla dava açıldı.

Davanın 3’üncü duruşmasında, Gizem E.’nin annesi Nurhan E. ile Asena B.’nin eski erkek arkadaşı Mehmet T.G. tanık olarak hazır bulundu.

Halen bir lisede son sınıf öğrencisi olan Gizem E.’nin bu olay nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu belirten Nurhan E., şöyle konuştu, “Kızım, Asena ile okul arkadaşıydı. Asena internetten Mehmet C.Ç. ile tanışmış. Asena, bu gencin arkadaşı Halil’i de kızımla tanıştırmış. Sonra bu iki genç Antalya’ya geldi. Kızım bana Antalya’ya arkadaşlarının geleceğini ve karşılamak istediğini söyledi, izin verdim. Fakat bu gençler kızım ve Asena’yı bir eve götürmüş. Sonra da beni karakoldan çağırdılar. Ben Mehmet C.Ç. ile Halil’i karakolda gördüm. Gayet efendi, saygılı çocuklardı.”

Asena’nın kendisiyle flört ederken internetten Mehmet C.Ç. ile tanıştığını belirten Mehmet T.G. , “Asena bana bu kişiden çekindiğini söylemişti. Mehmet C.Ç. bir arkadaşıyla Antalya’ya gelince beni aradılar ve buluştuk.

Asena’dan uzak durmamı istediler. Ben de kendilerine Asena’nın bahsettiği görüntüleri sordu. Bunun üzerine Mehmet C. Ç. ‘Bu seni ilgilendirmez’ diyerek tepki gösterdi. Arkadaşı Halil ise bana cep telefonundan fotoğraflar gösterdi. Gizem E.’nin de çıplak resimleri vardı. Ancak Halil, Gizem’in fotoğraflarının üzerini kapattı. Çünkü o da Gizem’in sevgilisiydi” dedi.

Mehmet T.G.’nin, Gizem’in de çıplak fotoğraflarının olduğunu söylemesi üzerine anne Nurhan E., büyük tepki gösterdi. Sanıkla arkadaşı hakkında “İyi çocuklardı” diye ifade veren Nurhan E., Mehmet T.G.’yi yalancılıkla suçladı. Ancak, Asena B.’nin avukatı Nazlı Dutar’ın, mahkemeye verdiği dosyada Gizem E.’nin fotoğraflarının da olduğunu söyleyince Nurhan E., şoke oldu. Mehmet ve Halil A.’dan şikayetçi olacağını söyleyen anneyi, hakim Kemal Aytekin zor sakinleştirdi.

Savcı Ata Köycü ise, davaya ilişkin esas hakkındaki görüşünü açıklarken, Asena B.’nin kendi rızasıyla ilişkiye girdiğinin anlaşıldığını belirterek, sanığın ’Reşit olmayanla rızasıyla ilişkide bulunmak ve özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçlarından cezalandırılmasını istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.