Hava Durumu

Kızının eve dönmesini beklerken gelen mesajla şok oldu

Adana’da 9 gün önce ’işe gidiyorum’ diyerek evden çıkan ve ortadan kaybolan 19 yaşındaki Sebile Toprakçı’dan, ’Beni merak etmeyin, çok mutluyum’ mesajı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2014 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2014 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızının eve dönmesini beklerken gelen mesajla şok oldu

Merkez Yüreğir İlçesi’nin Yenidoğan Mahallesi’nde oturan ve bir mağazada tezgahtar olarak çalışan Sebile Toprakçı, 21 Haziran’da Sabah işe gitmek üzere evden çıktı. 2 saat sonra evine gelip unuttuğunu söylediği cüzdanının alan Sebile’den bir daha haber alınamadı. Anne 38 yaşındaki Şadiye Toprakçı, kızının bulunması için Cumhuriyet Savcılığı’na kayıp dilekçesi verdi.

Tüm aramalara rağmen genç kızdan haber alamayan anne Şadiye Toprakçı’nın cep telefonuna 3 gün sonra, ’Anne beni merak etme, iyiyim. Adana’ya bir daha dönmeyeceğim. Hakkını helal et, seni çok seviyorum. Kendini üzme çünkü ben çok mutluyum’ mesajı geldi. Toprakçı, kızının mesaj gönderdiği cep telefonu kapalı olduğu için ulaşamadı.

’HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM’

Gözyaşları içinde kızının hayatından endişe ettiğini anlatan Şadiye Toprakçı şunları söyledi:

"Evden cüzdanını aldıktan sonra kızım işe gitmemiş, haftalığını dahi almamıştı. Gidebileceği her yere gittik. 3 gün sonra ’İyiyim’ mesajı attı. Aradığımda telefonunu kapatmıştı. 9 gündür cenaze evi gibi evimiz. Bizim için hayat adeta durdu. Kızım gelsin kurbanlar keseceğim. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum. Bize yardımcı olsunlar. Kızım yetimdir, cahildir. Onu bana getirsinler, yalvarıyorum. Tek istediğim bir an önce ortaya çıksın. Evine dönsün. Gözlerim yollarda onu bekliyorum. Nerede olduğunu bile sormayacağız. Yeter ki evine dönsün, bağrıma basayım çocuğumu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.