Hava Durumu

Kızının yanında eşine kurşun yağdırdı

Antalya'da, boşandığı eşi tarafından çocuğunu kreşe bırakmak üzereyken tabancayla vurulan İngilizce öğretmeni 34 yaşındaki Asuman İnce ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızının yanında eşine kurşun yağdırdı

Olay, bugün saat 08.45 sıralarında Antalya merkez Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mahallesi'nde meydana geldi. Yeniköy İlköğretim Okulu'nda öğretmen olan Asuman İnce, 4 yaşındaki kızını Yeşilbayır'daki özel anaokuluna bırakmak üzere 07 ASU 11 plakalı otomobiliyle kreşin önüne geldi. Başka bir otomobille kreşin önüne gelen boşandığı eşi Bülent Ayltıparmak, kısa süre tartıştığı Asuman İnce'yi tartaklayıp bir süre sürükledi, ardından tabancasını çekerek peşpeşe ateş etti. Bülent Altıparmak, eşini vurduktan sonra kreş görevlilerinin kendisine müdahalesini önlemek amacıyla birkaç kez de havaya ateş ettikten sonra otomobille olay yerinden kaçtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Asuman İnce, olay yerine gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Asuman İnce ameliyata alındı.

Polis, Bucak'taki akrabalarını telefonla arayarak vedalaştığı belirtilen Bülent Altıparmak'ı yakalamak için arama çalışmalarına başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.