Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızının yeni aldığı otomobil bu hale geldi! Baba isyan etti!

Bilecik'te 1 hafta önce aldığı otomobili ile kaza yapan kadın yaralandı. Otomobilin viraja hızlı girdiğini söyleyen görgü tanıkları, kazaya refüjden akan çim sulama suyunun neden olduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızının yeni aldığı otomobil bu hale geldi! Baba isyan etti!

Alınan bilgilere göre, ses sanatçısı Hilal Coşgun (22) bir hafta önce aldığı 11 AAE 561 plakalı otomobili ile Bilecik-Bozüyük karayolunda seyir halindeyken Bilecik Belediyesi önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı. Kazada yaralanan Coşgun olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Görgü tanıkları kazanın, otomobilin viraja sert girmesi ve refüjde bulunan çimler sulanırken yola saçılan su birikintileri nedeniyle yaşandığını iddia etti.

"SU YÜZÜNDEN KENDİNİ KURTARAN KURTARIYOR"

Kızını yolun diğer tarafında bekleyen baba Ertan Coşgun kaza anını anlatarak, "Kızım kullanıyordu arabayı ben de karşıda bekliyordum onu. Gördüm buradan virajdan döne döne refüje vurdu sonra da oraya çıktı. Sebep su işte görmüyor musunuz? Millet burada dönerken sürekli kayıyor. Bu saatte burası nasıl sulanıyor ben anlamıyorum. Bu saatlerde sulanmaması lazım buranın. Ben kendim de belediyede çalışıyorum ama herkes burada arabalar yan yatıp öyle gidiyor. Kayarak kendini kurtaran kurtarıyor kurtaramayan ya refüje çıkıyor ya belediyenin bahçesine giriyor ya karşıya parka giriyor. Bunun sorumlusu o zaman kim olacak" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.