Hava Durumu

Koca vahşeti

İzmir'de bir kişi, eşini 20 litre kaynar suyla yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2013 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2013 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koca vahşeti

İzmir'in Limontepe semtinde oturan 27 yaşındaki Şeyda G. adlı kadın, kıskançlık krizine giren kocası M.G. tarafından 20 litre kaynar su dökülmesi sonucu feci şekilde yandı.

Daha önce şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi M.G. hakkında şikayetçi ve davacı olan ancak eşinin ısrarı ve barış istemi nedeniyle şikayetini geri çeken genç kadının annesi Mürüvvet hanım, "Bu nasıl bir insanlık, bu nasıl vicdan. Bu insan nasıl vicdana sahip. Yaktıktan sonra boğazını sıkmak, yumruklar neydi peki?" diye isyan etti.

ŞEYDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
Olayın ardından önce özel bir hastaneye ardından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan, buradan da yanık birimi olan Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Birimi Yoğun Bakım Bölümü'ne alınan Şeyda G.'nin (24) yaşam mücadelesi sürüyor.

İki yıldır evli olduğu karısı Şeyda G.'yi kıskançlık ve kendisini şikayet ettiği gerekçesiyle yakan Mustafa G., acılar içinde kıvranan karısının yalvarmaları üzerine eşini hastaneye kendisi götürdü. Ardından eşi Şeyda G.'nin annesi Mürüvvet Kaplan ve kızkardeşini telefonla arayıp, "Kızınız kazayla yandı, hastaneye gelin" dedi.
Üç gün önce meydana gelen olayın ardından yaşam mücadelesi hala süren 27 yaşındaki Şeyda G.'nin annesi Mürüvvet Kaplan, hastahanede kısa süre gördüğü kızının olayı kendisine anlattığını söyledi.

KIZIM 'YAPMA MUSTAFA' DİYE YALVARIYOR
Anne Mürüvvet Kaya, kızının anlattıklarını şöyle aktardı: "Biz olayı sabah duyduk. Gece kızım yatarken su kaynatıyor, bir kova suyla odaya giriyor, ayak seslerine kızım giriyor. Yapma Mustafa diye yalvarıyor ama o hemen döküyor. Sonra da üzerine çıkıp oturuyor ve suratını yumruklamaya başlıyor. Ardından hıncını alamayıp gırtlağını sıkıyor. Kızım o halde mücadele ediyor, elleri ve kolları tamamen yanık. Derileri kopmuş, sarkmış. Bununla da yetinmeyip, 'Seni öldüreceğim' diyor ve yorganı alıp boğazını sıkıyor. Kızım, 'Yapma söz veriyorum, şikayetçi olmayacağım' diyor. Öyle deyince vicdana gelip bırakıyor. Cebinde 400 lira olmasına karşın o halde kızımı yürütüyor aşağıya, otostop çekip Baki Uzun Hastanesi'ne götürüyor. Oradan Atatürk Eğitim ve Hastanesine götürülüyor.

Büyük kızım duyuyor, kızımın telefonundan arıyor. 'Kazayla su döküldü Şeyda yandı' diyor. Büyük kızım, 'Annem gelemez hasta deyince annen gelsin hemen' diyor. Kızım hastaneye gidiyor. Ben de kızımın evine gelip torunumu aldım, televizyon açık,

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.