Hava Durumu

Kocaeli şehidine ağladı

Operasyonların devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lılarla girilen çatışmada şehit olan özel hareket polis memuru Bayram Özdere, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocaeli şehidine ağladı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan özel hareket polis memuru 44 yaşındaki Bayram Özdere, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, gözyaşları arasında toprağa verildi.

ANNE VE BABASI NAAŞI BAŞINDA UZUN UZUN BEKLEDİ

Kocaeli Gölcük ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli özel harekat polisi Bayram Özdere, geçici görev ile gittiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada dün şehit düşmüştü. Şehidin naaşı, öğleden önce baba evinin bulunduğu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde getirildi. Baba evinde helallik alındıktan sonra naaş, namaz için Gölcük Merkez Cami'ne getirilerek musalla taşına kondu. Cenaze namazı öncesinde Özdere'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne Emine Özdere ve baba Hasan Özdere, naaşın başında uzun bekledi ve gözyaşı döktü.

EVLATLARININ TABUTUNU SEVDİLER

Ayakta durmakta zorlanan baba Özdere ve anne Emine Özdere için naaşın yanına bir bank getirildi. Anne ve baba banka oturarak elleriyle evlatlarının tabutunu sevdi. Zaman zaman sağlık ekipleri aileye müdahalede bulundu. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, askeri erkan, özel hareket polisleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Naaş, namazın ardından bir süre omuzlarda taşındı, ardından top arabasına kondu. Cenaze korteji bir süre böyle ilerledi. Sonra naaş, cenaze aracına konuldu ve toprağa verilmek üzere mezarlığa götürüldü. Özdere, Gölcük'teki şehitlikte toprağa verildi.



İLK EŞİNİ VE İKİ BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Öte yandan, Özdere ile ilgili acı bir olay ortaya çıktı. Özdere'nin ilk evliliğinden dünyaya gelen iki bebeğinin doğumlarından birer ay sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehit Özdere'nin ilk eşi Şerife Özdere'nin evlatlarının acısına dayanamadığı ve üzüntüsünden kansere yakalandığı, ardından hayatını kaybettiği belirtildi. Özdere, bir süre sonra Fazilet Özdere ile evlendiği ve bu evlilikten Canan isimli bir kızının dünyada geldiği kaydedildi. Canan Özdere'nin 12 yaşında olduğu ifade edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.