Hava Durumu

Kocam evde yok gel dedi...Sonrası ise korkunç

Adana'da 33 yaşındaki Mustafa Kılınç, eşi 29 yaşındaki Yeliz Kılınç'ın evli iken 6 ay ilişki yaşadığı eski sevgilisi 48 yaşındaki Fevzi Er'i evine çağırttırıp öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocam evde yok gel dedi...Sonrası ise korkunç

Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi Yeliz Kılınç, 3 yıl önce eşi Mustafa Kılınç ile boşanmak için ayrıldı. Bu sırada genç kadın tanıştığı döner ustası Fevzi Er ile aşk yaşamaya başladı.

Er ile 6 ay süren ilişkisinin ardından eşi Mustafa Kılınç ile barışan Yeliz Kılınç, evine döndü. Fevzi Er de ilişkisini sürdürmek istedi ancak genç kadın bunu kabul etmedi. Er'in bugüne kadar ısrarla birlikte olmak istemesi ve tacizlerinden rahatsız olan genç kadın yaşadıklarını eşi Mustafa Kılınç'a anlatıp, "Ben seni seviyorum bir hata yaptım"dedi. Ardından da Er'i arayıp, 'Eşim işe gitti gel görüşelim' diyerek evine davet etti.

Fevzi Er, yanına bıçak ve plastik cop alıp, Yeliz Kılınç'ın evine geldi. Er, evde kendini bekleyen Mustafa Kılınç ile kavgaya tutuştu. Kılınç, Er'i elindeki bıçağı alıp kasığından ve göğsünden bıçakladı. Yaralanan Er, kaçarken merdivenlerde yere yığıldı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Fevzi Er'in öldüğü anlaşıldı. Kılınç çifti ile gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.