Hava Durumu

'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı yazıyla ünlendi, kocasını öldürdü!

Kişisel blog sitesinde, 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı bir yazı kaleme alan yazar Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı yazıyla ünlendi, kocasını öldürdü!

Blog sitesinde, 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı yazı kaleme alan ünlü yazar Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

ABD'li yazar Crampton Brophy'nin, kocası Daniel Brophy'nin cinayeti ve yasadışı silah kullandığı gerekçesiyle tutuklandığı ifade edildi.

YAZARIN KOCASI, RESTORANDA ÖLÜ BULUNMUŞTU

ABD'nin Oregon eyaletinde, 2 Haziran'da, 63 yaşındaki aşçı Daniel Brophy'nin, "Oregon Culinary Institute" restoranında ölü bulunduğu belirtildi.

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE YAZIYI SİLMİŞ

Washington Post'un haberine göre; Crompton Brophy'nin 2011 yılında, "Kocanı Nasıl Ödürürsün"adlı bir blog yazısı kaleme aldığı ve gelen tepkiler üzerine yazıyı sildiği ifade edildi.

Cinayet hakkında çok zaman harcadığını söyleyen 68 yaşındaki yazarın, "The Wrong Husband" adlı romanında, sahte bir ölümle kocasını terk eden bir kadını anlattığı ifade edildi. Crompton Brophy'nin, "The Wrong Cop" adlı romanında ise evliliğinin her günü kocasını öldürme hayalini kuran bir kadını anlattığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.