Hava Durumu

Kocası tarafından boğularak öldürüldü

İstanbul Esenler'de, 2 aylık evli Zehra Aydın (35) isimli bir kadın kocası tarafından boğularak öldürüldü. Polis, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği önü sürülen ve teslim olacağı notu bırakıp kayıplara karışan koca Sedat Aydın'ı arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2015 06:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2015 06:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocası tarafından boğularak öldürüldü
Olay, Esenler Davutpaşa Mahallesi, 64. Sokak'taki bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zehra Aydın'dan 2 gün boyunca haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Çilingir eşliğinde dün saat 19.30'da girilen evde kadının cesedi bulundu.

CESEDİN YANINA NOT BIRAKTI

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede, Zehra Aydın'ın önce boğularak öldürüldüğü, daha sonra da cesedin üzerine bıçak bırakılarak kokmasın diye de etrafının naftalinlediğini belirledi. 

Ayrıca polisler, cesedin hemen yanında da eşini öldüren Sedat Aydın'ın, "En kısa zamanda teslim olacağım" yazılı bir notunu buldu.

ŞÜPHELİNİN KARDEŞİ: "KAPIYI KIRDIK, İÇERİDE CENAZEYİ GÖRDÜK"

Şüphelinin kardeşi Ramazan Aydın olayı şöyle anlattı: "Bizim duyduğumuz kadarıyla, akşam saatlerinde geldiğimizde cesedi bulduk. Halamın eşi eniştem aradı; 'Abinlere ulaşamıyoruz nasıl gideceğiz onların yanına?' dedi Eve geldik, polisi çağırdık, kapıyı kırdık, içeride cenazeyi gördük. Gördüğümüz olay budur. Abim ayrıca bir not da bırakmış" diye konuştu.

CENAZE ADLİ TIP'TA

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evdeki çalışmalarının ardından Zehra Aydın'ın cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Öte yandan Zehra Aydın'ın 2 ay önce Sedat Aydın ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.